neljapäev, 22. november 2018

Peaaegu nagu ilus päev

Hommik algas ilusti. Kell 6.20 ajasin mehe üles. Kella 7meks läks tööle. Ise muidugi läksin magama tagasi. Kell 9.15 ärkas Angelica, andsin talle telefoni kätte. 15 minuti pärast siiski arvas et tahab veel magada. Läksime taas tuttu. Ärkasime 10.35

Hommik algas rahulikult. Vahetasime tudu riided ümber ja läksime kööki sööma. Peale sööki ärkasime tund aega telku ees. Kraadisin last ja palvikku polnud. Jess lõpuks üks hea uudis üle pika aja.

Vahepeal panin riided pessu ja sorteerisin pesu teise pesukorraks ära. kell oli juba niipalju et mees jõudis koju lõunale.

Rääkisime juttu, sõime, arutasime päevaplaane ja jõime kohvi. Peale seda läks mees taas tööle tagasi ja ma hakkasin koristama. Nagu alati suudavad koer ja laps selleks ajaks korraliku segaduse korraldada. Ja kuna koer on elamises siis igapäev tuleb harjaga ja mopiga põrandad üle tõmmata. Kummipõrand tõmbab mustust julmalt ligi. Vahest unistan ikka parkett laminaadist, siis jälle vinguks et koer klõbistab koguaeg nagu naine toas ringi :)

Panin kirja poe nimekirja mis vaja poest, ja kuna kamm oli elamisest kadunud siis otsisin seda pool päeva. Samuti vahetasin voodipesud ja korrastasin kapi sisu. Joonistasime Angelicaga ja ladusime klotse. Vahepeal jõudis mehe vend külla. Saatsin ta poodi oste tegema. Hiljem juba jõudis mees koju. Üle pika aja mees pakkus välja et tuttavatega välja minna. Mõeldud, tehtud. Käisime kaalepis, poodides, rääkisime tuttavatega. Hiljem otsustasime koju tulla. Mees läks arvutisse ja mida imet. Lcd 32" telekas mis kuvariks on, on pilbasteks. Suurema jututa mehe vend tunnistas üles et eelneva päeva õhtul kukkus otsa sellele kui koju kiirustas. Tore lugu küll. Ikka midagi pidi juhtuma et päev perse läheks. Mis seal ikka, homme ostame uue teleka kuvariks. Väljaminekud niigi see kuu ülisuured. Auto remont läks 560 euri, ülevaatus 30 euri, kindlustus 30 euri, mogo 77 euri, korter 240 euri, lasteaed 55 euri, elamiseks ka veel läheb raha ja nüüd siis see telekas. Naiss.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Juttu nimepanekust

 Nime osas kuidagi pidi ei jõudnud otsusele ja minu beebist peaaegu saigi beebi nimetu.  Appi võtsin oma sõbranna kes siis lõpuks 3 nime väl...