reede, 30. november 2018

Brr... külm



Ongi käes aeg kus lumi on maas, külma kraadid miinustes. Hädad algavad.

Sõbranna auto ei lähe käima, mina kui külmavares lõdisen nii-kui-nii. Kõik on jääs ja libe. Õues ei kannata kaua olla.

Üleeile käisin taas kosel. Jäin üheks ööks sinna. See öö oli kohutav. Terve öö oksendasin. Täpselt selline tunne oli et käisin ravimas end vaid seal, sest tervis oli korras kui sinna jõudsin, aga seal olles tekkis okse viirus mille ma ka läbi põdesin. Sama viirus mis Anc paar päeva tagasi läbi põdes. :) öö ja pool hommikut oksendasin. Terve järgnev päev ööni iiveldas korralikult. Tuttavad juba viskasid nalja et rase. Õnneks vaid nalja.  Sellest kirjutan rohkem järgmises postituses! :)

Angelica õnneks sellest külmast ei arva midagi. Talle sai soetatud fliisiga kombekas, talve saapad seest lambavillaga, vee/külma kindlad kindad ja soe müts. Külm ei peaks hakkama. Talve elab üle. :)

Ma pean enda riidekapi veel üle vaatama külma suhtes. Mehele peaks ka norm talveriided selga ostma. Kaua ta ikka dressides ringi jookseb. :)

Talv on ilus aeg, aga seda külma küll ei taha ju. Hea vingukott olen ikka küll, suvel on liiga palav, sügis liiga petliku ilmaga, kevad liiga porine ja talv liiga külm. 

Aga lumega häid asju ka. Mees lõbutseb nelja veolise subaruga, seitsmenda seeria BMWga millel v8 mootor ja 4.4 mootor. Ta üldse ei kurda. Õnneks sõita oskab ja veel kraavis pole käinud. Vanematel oleks kurb tööpäev kui poja kogemata sinna peaks juhtuma. 

Aga elame näeme, loodan et midagi nüüd ära ei sõnunud. :) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Juttu nimepanekust

 Nime osas kuidagi pidi ei jõudnud otsusele ja minu beebist peaaegu saigi beebi nimetu.  Appi võtsin oma sõbranna kes siis lõpuks 3 nime väl...