pühapäev, 7. oktoober 2018

Pätt-Pätu

Meie Nunnul on juba see kuu Sünnipäev ja saab 13.oktoober juba 3 aastaseks! Juba suur poiss :) meie ninnu-nännu,
 õpetasin paar-päeva tagasi selgeks mängu "kummast käest". Maius ühes käes ja tema siis valib käpaga kummas käes on :)
Käsklustest siis ; istub, lamab, sitsib, teeb "muh" vaikselt, annab käppa.
 Tark koer tegelikult. Väike oli, siis tegi pätti, aga sellest ta oma nime saigi. Kui keegi tuleb, siis tervitab haukumisega. Autos meeldib talle sõita, maal laseme vabalt joosta, ujumas meeldib ka käia. Imekombel pole ta mitte-ühtegi paput ära närind. Näris hoopis kapinurga , kosside riiuli ja kips seina nurga. Kõigega õnneks oli arvestatud kui ta oma koju tõime.

 Esimese asjana käis ta arsti juures kui tõime ta. Välje-heite sees oli uss. Saime ka sellest jagu. Padi plahvatas toas ka täitsa ise kui me tunniks välja läksime ilma temata. (Oli siis poole aastane alles). Ta on koer , suure K - tähega kes on suurim hellik, suurim pugeja, parim sõber.

 Sünnipäevaks saab ta suure saia-katte tordi. See on toit mis kaob sekundiga ta kausist! Kuna talle meeldivad ka piiksuvad asjad siis endale kõrvatropid ja talle paar kongi palli. :) Talle meeldib auke kaevata, maal sai mullamuti augud nii laiali aetud. Iseloomult karjakoer. Karjatab kõiki-kõike. Ja väga tark ka teine :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Juttu nimepanekust

 Nime osas kuidagi pidi ei jõudnud otsusele ja minu beebist peaaegu saigi beebi nimetu.  Appi võtsin oma sõbranna kes siis lõpuks 3 nime väl...