laupäev, 13. aprill 2019

Kõike Rahast!


Võin uhkusega tõdeda, et olen sündinud ajal mil eestis valuutaks oli täitsa oma Kroon. 
Kroonil oli minuarust palju suurem väärtus kui praegusel Eurol. Elada riigis kus rahatähel vaatavad vastu meie enda riigi tähtsad isikud, on kui tunnus sellele et kõik mis on meie ümber - on esivanemad suure vaeva ja higiga ise saavutanud! Ja olgem ausad, Kroon oli piltlikult palju ilusama kujundusega/välimusega - samuti erines kõigest sest kehtis vaid meie riigis! 

Euro valuuta tulek lubas et elu läheb palju odavamaks, kuid hoopis läks igati kallimaks. Ainuke mis pluss punkte väärib - euroopa raha ehk saab kasutada ka teistes riikides, ilma et peaks Bangas vahetust tegema et teises riigis kuidagi oste teha saaks. 

Samuti olen käes hoidnud ka rublasid, mis venemaalt pärit. Jah, siiani pole venemaale veel jõudnud, kuid pole ka erilist tahet sinna minna.

Kuna ise väga reisija inimene pole, pole ka vägapalju erinevaid valuutasid ka kohanud. Sellel alal täitsa algaja alles, kuid täna sain ma Dollari ka ära näppida. Vahest lihtsalt tekivad sellised ägedad üllatused 😍

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Juttu nimepanekust

 Nime osas kuidagi pidi ei jõudnud otsusele ja minu beebist peaaegu saigi beebi nimetu.  Appi võtsin oma sõbranna kes siis lõpuks 3 nime väl...