neljapäev, 10. mai 2018

Kuidas me üldse Paide tagasi kolisime.

Aasta aega saab nüüd täis Paides elamisest 11 juuni.2018. Paide kolimine oli kergem kui Tallinna kolimine. Tallinna kolides oli koguaeg vaja karta et midagi juhtub, kuna suur ja teadmata maa oli ees. Paides oli Kõik juba nii oma. Korteri soetasin läbi maakleri. Oleks ma teadnud et sellel korteril nii palju hädasid on, poleks ma siia kunagi kolinud. võtmed saime kätte kohe kui raha makstud. probleem oli vaid selles et mees oli veel Tallinnas tööl ning asju tallinnas oli veel ajada.
Korteri vead : 1) radikas lekkis. 2) kööki oli keegi reaalselt lõket teinud. 3) wc pott laseb läbi. 4) elektrikilbis midagi on lühises ja kärsakas toas pluss korke viskas läbi. 4) poiler läks 2 ööpäeva soojaks.
okei, see selleks. Kui siia kolisime siis esimene koristus oli jube. pool väikest prügikasti tuli mulda/liiva. diivani patjade all oli kellegi kiisu karvad hunnikus, diivani all oli kassi väljaheide  kuivand, põrandad olid nii mustad et esimene päev käisime tossudega toas. korter oli tehtud puhtaks vaid sealt kust näha oli. Kuni talveni ei olnudki asi nii hull. Talvel see vesi mis radikast tilkus, see vesi pmst jooksis. Toa nurgas on hallitus kuna väljast majal katus vist mäda ja viskas tuppa seda niiskust vmdea. meie viga see igastahes ei olnud. Hakkasime korteri omanikule pinda käima et korda teeks. Muide, hetkel parim korteri omanik. Tasapisi saime korteri elamiskõlblikuks.
Head pooled korteril: 1) korter asub täpselt kesklinnas. 2) kõik vajalik on ümber. 3) naabrid on parimad mis meil olnud on! . 3) oma aed ja oma auto koht. 4) all on kaltsukas. - kui avastad et jalga pole sokke panna siis 5 paari saad vaid 2.50 euro eest. või kui tahad end odavalt riidesse panna siis väga hea koht kus riideid saada :D Paide-vainu8 krt 1 . 5) vaade otse kesklinna ja Vaarosesse. mis veel tahta. 6) päikesepoolne korter. 7) soe korter - renoveerimata! :)
Aga miks me kolisime Paide? Sest PAIDE , see on meie KODU sünnist-saadik. See on koht kus me oleme kasvanud. Koht kus kõik teame üksteist. Koht mis on mälestusi täis ja kus aeg ei kao sekunditega vaid saad nautida aega. Kus suvi on kõige soojem ja löbusam. Ning sõbrad on käe-jala juures kui neid vaja. Minu kodu on Paide, ja siit ma enam ära ei lähe!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Juttu nimepanekust

 Nime osas kuidagi pidi ei jõudnud otsusele ja minu beebist peaaegu saigi beebi nimetu.  Appi võtsin oma sõbranna kes siis lõpuks 3 nime väl...